Al Proizvodi

Specifikacija Al proizvoda

Aluminijum je čvrst i postojan materijal, i poseduje visoke izolacione sposobnosti. Spada u materijale koji, kako svojim estetskim karakteristikama tako i performansama, mogu adekvatno da odgovore na zahteve modernog građevinarstva.

Svakako da se danas najčešće koristi plastika u izradi stolarije zbog njene niske cene.

Ono što je odlika aluminijumskih profila je dosta tanji profil tako da prozori ili vrata izgledaju daleko lepše i suptilnije.

Aluminijum ima odličan odnos između snage i težine, te se lako formira u različite oblike i veličine i krasi brojne komercijalne, poslovne i zgrade simbole širom sveta.

Alu profili se izrađuju u par varijanti, od kojih su najkarakterističniji aluminijumski profili sa termalnim prekidom i aluminijumski profili bez termalnog prekida.

Hladni aluminijumski profil koji je lošiji izolator je pogodan za unutrašnje pregrade, lokale ili mesta sa ujednačenom temperaturom.

Aluminijumski prozori su postojani, konstruktivno – nema nikakvih krivljenja vremenom, a i na vremenske uticaje.

Aluminijumski profili se površinski obrađuju, boje i zaštićuju eloksiranjem ili plastifikacijom.

Plastifikacijom se aluminijum može obojiti u bilo koju boju sa RAL palete. I pored toga, on se veoma široko primenjuje i u svojoj standardnoj boji odnosno u sivoj boji aluminijuma.

Paleta Al Proizvoda

Al konstrukcije od profila sa termo prekidom, prozori i vrata

Rolo garažna i klizna vrata

Fiksni elementi: svetlarnici i izlozi

Gelenderi

Roletne

Galerija AL proizvoda